Idræt

I samarbejde med en fodboldklub i jeres nærmiljø kan I bruge fodbold som et fantastisk middel til at få idræt integreret i undervisningen med dygtigere og sundere elever til følge – og alle kan være med. DBU hjælper jeres samarbejde med klubberne på vej.

Dans med film der let kan benyttes i klasseværelset og andre steder. Filmene er tilpasset indskoling, mellemtrin og udskoling.

Kreative øvelser, hvor bevægelse, kreativitet, udtryk og samarbejde står i højsædet. Øvelserne er lige som filmene tilpasset indskoling, mellemtrin og har forskellige faglige indgangsvinkler. De kan gennemføres enkeltvis eller sættes sammen til en hel time.

Links til andre dansetilbud, materialer og steder, hvor man kan få inspiration til at integrere dans i undervisningen.

Dansk Skoleidræt

Sæt skolen i bevægelse

Aktiv rundt i Danmark skifter navn til Aktiv Året Rundt for at indikere, at der fremadrettet hele året vil være sjove bevægelsestilbud til skolerne. Aktiv Året Rundt afholder stadig aktiviteten ”Skolernes sundhedsuger” i ugerne 39-41 (sidste år deltog 250.000 elever), men vil også i løbet af året afholde nye sjove, legende og forskellige idrætstilbud. 

Aktiv Året Rundt handler stadig om at skabe sunde vaner hos eleverne i forhold til bevægelse, mad, søvn og fællesskab. Vores motto er der heller ikke ændret ved – det skal stadig ”være sjovt at være sund” ϑ.